Zaprosi za podporo na daljavo

Ali imate vzdrževalno pogodbo?

Ker nimamo sklenjene pogodbe o vzdrževanju sprejmem plačilo podpore na daljavo. Strošek se obračuna po porabljenem času in ceniku.

Čemu služi koda GS1-128?

Simbologija GS1-128 omogoča veliko koncentracijo zapisa in združevanje več podatkov v en kodni simbol, kar omogoča racionalizacijo pri skeniranju izdelkov. To uporabijo podjetja, kadar je potrebno v kodnem simbolu poleg identifikacijskega ključa zapisati dodatne atributivne podatke.

Dolžina kode se tako spreminja glede na število in vrsto znakov zapisanih v kodi. Simbologija se ne uporablja v maloprodaji, temveč pri označevanju enot v transportu, logistiki in v zdravstvenem sektorju. Kadar programska oprema to omogoča lahko iz kode GS1-128 z enim branjem zabeležite izdelek, količino, best before, serijsko številko, saržo ali lot.

Preberite več o programu ProCodeScan+, ki omogoča pridobitev vseh GS1-128. Z enim branjem zabeležite izdelek, količino, rok uporabe ter serijsko številko.

Za podporo na daljavo prosimo izpolnite spodnji obrazec.

  1. Podpora strankam z vzdrževalno pogodbo.
  2. Strankam, ki nimajo sklenjene vzdrževalne pogodbe, omogočamo računalniško pomoč na daljavo. Cena oddaljene podpore je 15 EUR / 15min.
  3. Podpora s klicem na plačljivo številko: Strankam, ki nimajo sklenjene vzdrževalne pogodbe omogočamo tehnično podporo s klicem na plačljivo številko 090 6009. Cena klica na minuto (z vključenim DDV) je odvisna od cenika vašega operaterja in se giblje med 1,06 - 1,80 EUR.
  4. Za prenos programa "TeamViewer" kliknite tukaj >>>
Izpolnite obrazec

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Servis

30 let izkušenj so zagotovilo strokovne in zanesljive skrbi za vaše naprave.

Več informacij

Piškotki

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Več informacij si lahko ogledate na strani Varovanje podatkov.

Izberite piškotke na spletni strani

Omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih/oglasnih piškotkov opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse OK!