Zaprosi za podporo na daljavo

Ali imate vzdrževalno pogodbo?

Ker nimamo sklenjene pogodbe o vzdrževanju sprejmem plačilo podpore na daljavo. Strošek se obračuna po porabljenem času in ceniku.

Kako lahko kontroliram kakovost odtisa?

Verifikacija je način, s katerim se simboli v črtni kodi analizirajo, da se ugotovi ali ustrezajo specifikaciji in, da se preveri ali so prisotna kakršnakoli odstopanja od idealnih dimenzij. 

Verifikacija je lahko del procedure kontrole kakovosti. Obstaja več različnih naprav za verifikacijo. Lahko so ročne ali so že vgrajene v tiskalnik. V tem primeru se ob nepravilni kodi ustavi proces tiskanja.

V Sloveniji verifikacijo ob plačilu izvaja zavod GS1 Slovenija. V primeru, da želite sami verificirati svoje črtne kode lahko vam ponudimo profesionalni verifikator. Na ta način boste vedno varni pred morebitno zavrnitvijo s strani vašega kupca zaradi neustreznih nalepk.

Za podporo na daljavo prosimo izpolnite spodnji obrazec.

  1. Podpora strankam z vzdrževalno pogodbo.
  2. Strankam, ki nimajo sklenjene vzdrževalne pogodbe, omogočamo računalniško pomoč na daljavo. Cena oddaljene podpore je 15 EUR / 15min.
  3. Podpora s klicem na plačljivo številko: Strankam, ki nimajo sklenjene vzdrževalne pogodbe omogočamo tehnično podporo s klicem na plačljivo številko 090 6009. Cena klica na minuto (z vključenim DDV) je odvisna od cenika vašega operaterja in se giblje med 1,06 - 1,80 EUR.
  4. Za prenos programa "TeamViewer" kliknite tukaj >>>
Izpolnite obrazec

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Servis

30 let izkušenj so zagotovilo strokovne in zanesljive skrbi za vaše naprave.

Več informacij

Piškotki

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Več informacij si lahko ogledate na strani Varovanje podatkov.

Izberite piškotke na spletni strani

Omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih/oglasnih piškotkov opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse OK!