Namenske rešitve

Identifikacija pacientov

Si želite enostavne in natančne identifikacije pacientov od sprejetja do odpusta. 

Naše rešitve za zdravstvo pomagajo dvigniti nivo oskrbe pacientov na še višjo raven. Na podlagi večletnega uspešnega sodelovanja z zdravstvenimi ustanovami lahko rečemo, da smo zanesljiv in profesionalen partner.

Naš cilj je, da bo vaše zdravstveno osebje lahko delalo čim bolj učinkovito, tako da jim lahko ponudimo maksimalno podporo in olajšamo vsakdanje aktivnosti.

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas
01

Analiza in svetovanje

Naredili bomo analizo stanja in predlagali najboljšo opremo za vaše izdelke

02

Nabor izdelkov

Širok portfelj izdelkov iz naše ponudbe vam bo pomagal pri zviševanju učinkovitosti. Prav tako bo olajšal delo medicinskem osebju.

03

Celovitost rešitve

Od opreme za tisk zapestnic, ki je kompatibilna z bolnišničnimi sustavi pa vse do opreme za branje črtnih kod.

04

Dostopnost in zanesljivost

Našim uporabnikom zagotavljamo potrebno zalogo opreme in potrošnega materiala. Zahvaljojoči temu smo lahko zanesljiv partner za vaše vsakodnevne izzive.

  • Zanesljivost in kakovost

  • Manj napak

  • Učinkovitost

  • Optimizacija

Identifikacija pacientov

Večletno uspešno sodelovanje z zdravstvenimi ustanovami nam dovoljuje, da rečemo, da smo zanesljiv in profesionalen partner.

Primarni cilj zaposlenih v Info-kodu je, da zdravstveno osebje dela čim bolj efikasno, da jim ponudimo maksimalno podporo in olajšamo vsakdanje aktivnosti.

aaaaaaaaa

Celovita rešitev za zdravstvo

Za visok nivo oskrbe za pacienta je potrebno zagotoviti učinkovito spremljanje podatkov od sprejema pa vse do odpusta pacienta ali oskrbovanca, te namreč omogočajo usklajevanje podatkov o pacientu, terapijah in vzorcih.

Oprema za tisk zapestnic

Za tisk zapestnic potrebujete namenski tiskalnik, ki ga lahko povežete z že obstoječo programsko opremo. Tiskalnik je mogoče naročiti v več različnih opcij med katerimi je tudi HC (Health care), ki ima antibakterijsko ohišje in je odporen na dezinfekcijska sredstva za čiščenje.

Zapestnice za zdravstvo

Plastificirane termo zapestnice vodilnega svetovnega proizvajalca Zebra so razpoložljive v različnih velikostih in barvah ter močno olajšajo in pospešijo delo zdravstvenih delavcev.

Oprema za branje črtnih kod

Ne glede na to ali berete 1D ali 2D črtne kode, morajo čitalci črtnih kod zagotavljati natančne in hitre odčitke. Standardni modeli čitalcev črtnih kod sicer delujejo učinkovito, vendar pa so še bolj optimalni v delovanju HC čitalci črtnih kod (Health care), ki so visoko odporni na dezinfekcijska sredstva za čiščenje. Kar se tiče povezljivosti z računalniki, lahko izberete žično ali brezžično povezovanje.

Izkušnje iz industrije

Ponosni smo na dolgoletne izkušnje in prisotnost na tem izredno pomembnem poslovnem področju ter na rešitve, ki smo jih razvili na področju zdravstva.

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Tukaj smo za vas.

Uporabnikom že skoraj 20 let svetujemo pri izbiri ustrezne opreme in rešitev. Če želite, da tudi vam predstavimo optimalno konfiguracijo za vaše povpraševanje kontaktirajte nas z zaupanjem. Našim uporabnikom bomo ponudili maksimalno podporo in po potrebi tudi servis.

Kontaktirajte nas

Piškotki

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Več informacij si lahko ogledate na strani Varovanje podatkov.

Izberite piškotke na spletni strani

Omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih/oglasnih piškotkov opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse OK!