Namenske rešitve

Označevanje transfuzijskih vrečk

Postopek transfuzije krvi od darovalca do prejemnika le-te je zelo zapleten in zahteva upoštevanje strogo predpisanih standardov in postopkov.

Ustrezno označevanje vrečk s krvjo in drugih vzorcev že v času odvzema izboljšuje varnost pacientov in pomaga preprečiti številne izzive, ki so povezani z napačno identifikacijo.

Podprli vas bomo pri vaših vsakodnevnih nalogah in aktivnostih. Zavedamo se posebnosti vašega poslovanja, razumemo procese in predlagamo najboljšo rešitev za vas. Zdravstvenim ustanovam že leta pomagamo optimizirati procese in zagotavljanje kakovostne oskrbe pacientov in oskrbovancev z namensko tehnologijo in visokozmogljivo opremo za označevanje, identifikacijo in branje vzorcev in krvnih vrečk.

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas
01

Analiza in svetovanje

Pomoč pri poenostavitvi delovnih procesov in izbiri opreme ter materialov, ki bodo najbolj ustrezali delu v zdravstvu.

02

Celovite rešitve

Visoka specifičnost in kompleksnost postopka označevanja vrečk s krvjo zahteva specifične nalepke: material, izgled in obstojnost morajo ustrezati najvišjim standardom označevanja. V našem podjetju lahko na enem mestu dobite ves potrošni material in pripadajočo opremo za tiskanje in branje črtnih kod.

03

Razpoložljivost opreme in materialov

Ker se zavedamo, kako pomembno je, da našim partnerjem v zdravstvu dobavimo vedno enako kvalitetne nalepke in opremo, imamo te vedno na zalogi, zaradi česar smo zanesljiv partner pri vaših vsakodnevnih izzivih.

04

Zanesljiva podpora

Za nasvet ali pomoč vam je na voljo strokovna podpora strokovnjakov z izkušnjami na vašem poslovnem področju.

  • Zanesljivost in kakovost

  • Manj napak

  • Učinkovitost

  • Optimizacija

Označevanje transfuzijskih vrečk

Pravilno označevanje vrečk s krvjo je dobesensko življenskega pomena.

Transfuzija je kompleksen proces, ki mora biti učinkovit in transparenten.

Izberite primerno opremo in potrošni material namenjen zdravstvenem sektorju.

aaaaaaaaa

Sestavni deli uspešnega označevanja

Za uspešno označevanje vrečk s krvjo so ključne tri komponente: kakovostna oprema za tiskanje, nalepke in folije, katerih sestava in kakovost ustrezata zahtevnosti postopka nanašanja. Poleg tega je še pomembno, da imate zanesljivega partnerja, ki vam bo zagotovil vse te elemente in poskrbel za ustrezno podporo.

Oprema za tiskanje etiket

Za namen tiskanja termo in/ali termotransfer nalepk v zdravstvenih ustanovah je potrebno izbrati tiskalnik, ki je enostavno povezljiv in združljiv z bolnišničnimi programi. Ohišje tiskalnika je običajno plastično, serija pa HC (Health care), ki zagotavlja odpornost na čistilna razkužila. Izbira pravega modela je prilagojena vašim potrebam glede na kompleksnost vzorcev.

Potrošni material

Nalepka Zebra 8000T Primary Blood Bag je odlična izbira za svoj namen. Sestava in izgled zadostujeta vsem standardom označevanja transfuzijskih vrečk. Tisk z visokokakovostno folijo zagotavlja izredno kakovost in obstojnost skozi celoten proces transfuzije.

Oprema za branje črtnih kod

Ne glede na to ali berete 1D ali 2D črtne kode, morajo čitalci črtnih kod zagotavljati natančne in hitre odčitke. Standardni modeli čitalcev črtnih kod sicer delujejo učinkovito, vendar pa so še bolj optimalni v delovanju HC čitalci črtnih kod (Health care), ki so visoko odporni na dezinfekcijska sredstva za čiščenje. Kar se tiče povezljivosti z računalniki, lahko izberete žično ali brezžično povezovanje.

Izkušnje iz zdravstva

Z dolgoletnimi izkušnjami, strokovnim znanjem in kakovostno podporo smo zagotovili nemoteno delovanje številnih laboratorijev in zmanjšali težave pri identifikaciji vzorcev.

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Tukaj smo za vas.

Uporabnikom že skoraj 20 let svetujemo pri izbiri ustrezne opreme in rešitev. Če želite, da tudi vam predstavimo optimalno konfiguracijo za vaše povpraševanje kontaktirajte nas z zaupanjem. Našim uporabnikom bomo ponudili maksimalno podporo in po potrebi tudi servis.

Kontaktirajte nas

Piškotki

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Več informacij si lahko ogledate na strani Varovanje podatkov.

Izberite piškotke na spletni strani

Omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih/oglasnih piškotkov opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse OK!