Namenske rešitve

Označevanje v laboratoriju

Uspešno vodenje laboratorija se začne z natančnim označevanjem.

Obdelava vzorcev je pomemben del postavitve diagnoze. Slabo vodenje laboratorijskega inventarja, lahko povzroči napake, ki povzroča potrebo po ponovnem jemanju in ponovni oceni vzorcev, kar izgublja čas, ki ga bolnik morda nima.

Zavedajoč se posebnosti laboratorijskih procesov, smo ustvarili rešitev za kakovostno evidenco in popolno podporo laboratorijskim preiskavam. Laboratorijski obdelavi vzorca posvetite vso pozornost, skrb za kakovost in ustrezno označevanje laboratorijskih pripomočkov in vzorcev pa s polnim zaupanjem prepustite nam.

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas
01

Analiza in svetovanje

Naredili bomo analizo stanja in predlagali najboljšo opremo za vaše izdelke

02

Nabor izdelkov

Širok portfelj izdelkov iz naše ponudbe vam bo pomagal pri zviševanju učinkovitosti. Prav tako bo olajšal delo medicinskem osebju.

03

Celovitost rešitve

Od opreme za tisk zapestnic, ki je kompatibilna z bolnišničnimi sustavi pa vse do opreme za branje črtnih kod.

04

Dostopnost in zanesljivost

Našim uporabnikom zagotavljamo potrebno zalogo opreme in potrošnega materiala. Zahvaljojoči temu smo lahko zanesljiv partner za vaše vsakodnevne izzive.

  • Zanesljivost in kakovost

  • Manj napak

  • Učinkovitost

  • Optimizacija

Označevanje v laboratoriju

Rešitve za popolno podporo uspešnim laboratorijskim testom

Vse naše rešitve so zanesljive in temeljijo na skoraj 30-letnih izkušnjah svetovanja naročnikom.

Uspešno znamo prepoznati vaše potrebe in vam predlagamo najboljšo rešitev. Izdelka ne samo prodajamo, ampak ponujamo način za optimizacijo vaših poslovnih procesov, odpravo nepotrebnih stroškov, izgubo energije in časa. Cilj je obravnavati vse izzive pri označevanju in spremljanju laboratorijske opreme in vzorcev, od začetka do konca procesa.

aaaaaaaaa

Produktivnost, natančnost in varnost v vašem laboratoriju

Naš laboratorijski asortima je zasnovan posebej za uporabo v laboratorjih in optimizira upravljanje laboratorija z izboljšanjem identifikacije ter sledenjem vzorcem od zbiranja, testiranja, analize in predstavitve rezultatov.

Oprema za tiskanje etiket

Za namen tiskanja termo in/ali termotransfer nalepk v zdravstvenih ustanovah je potrebno izbrati tiskalnik, ki je enostavno povezljiv in združljiv z bolnišničnimi programi. Ohišje tiskalnika je običajno plastično, serija pa HC (Health care), ki zagotavlja odpornost na čistilna razkužila. Izbira pravega modela je prilagojena vašim potrebam glede na kompleksnost vzorcev.

Oprema za branje črtnih kod

Ne glede na to ali berete 1D ali 2D črtne kode, morajo čitalci črtnih kod zagotavljati natančne in hitre odčitke. Standardni modeli čitalcev črtnih kod sicer delujejo učinkovito, vendar pa so še bolj optimalni v delovanju HC čitalci črtnih kod (Health care), ki so visoko odporni na dezinfekcijska sredstva za čiščenje. Kar se tiče povezljivosti z računalniki, lahko izberete žično ali brezžično povezovanje.

Izkušnje iz zdravstva

Z dolgoletnimi izkušnjami, strokovnim znanjem in kakovostno podporo smo zagotovili nemoteno delovanje številnih laboratorijev in zmanjšali težave pri identifikaciji vzorcev.

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Tukaj smo za vas.

Uporabnikom že skoraj 20 let svetujemo pri izbiri ustrezne opreme in rešitev. Če želite, da tudi vam predstavimo optimalno konfiguracijo za vaše povpraševanje kontaktirajte nas z zaupanjem. Našim uporabnikom bomo ponudili maksimalno podporo in po potrebi tudi servis.

Kontaktirajte nas

Piškotki

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Več informacij si lahko ogledate na strani Varovanje podatkov.

Izberite piškotke na spletni strani

Omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih/oglasnih piškotkov opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse OK!