Označevanje izdelkov

Označevanje pekarskih in slaščičarskih izdelkov

Predstavitev pekarskih ter slaščičarskih izdelkov je pomembno orodje vsakega trgovca ter vpliva na vedenje potrošnikov.

Najbolj optimalno označevanje pekarskih in slaščičarskih izdelkov je odvisno od več faktorjev –  od shranjevanja izdelkov, velikosti izdelkov, količine, ki jo boste označevali. 

Obrnite se na naše strokovnjake za črtne kode ter se posvetujte, katera rešitev za označevanje pekovskih in slaščičarskih izdelkov, bi vam najbolj ustrezala. Z veseljem vam bomo pripravili najboljšo rešitev za označevanje vaših pekovskih izdelkov. 

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas
01

Analiza in svetovanje

Naredili bomo analizo stanja in našli najboljšo rešitev za tisk nalepk in označevanje vaših izdelkov.

02

Izbira nalepk

Pomagali vam bomo izbrati nalepke za označevanje glede na izdelke, ki jih želite označiti s črtnimi kodami.

03

Inštalacija in začetek uporabe

Naši serviserji vam bodo pomagali z inštalacijo tiskalnika in programske opremo za tisk nalepk.

04

Servis in podpora

Nudimo vam profesionalen servis tiskalnikov nalepk v in izven garancijskega roka ter podporo preko oddaljenega omrežja ali na vaši lokaciji.

  • Zanesljivost in kakovost

  • Dolgoletne izkušnje

  • Učinkovitost

  • Optimizacija

Označevanje pekarskih in slaščičarskih izdelkov

Oprema za tisk nalepk in branje črtnih kod

Skladno z vašimi poslovnimi potrebami, koliko izdelkov označujete dnevno, kakšne vrste izdelkov označujete ter kje je potrebno hraniti izdelke (v hladilniku, v zamrzovalniku ali v na sobni temperaturi), vam bomo  pripravili najbolj optimalno opremo za tisk in branje črtnih kod. V našem skladišču v Zagrebu in Ljubljani, imamo na zalogi široko paleto tiskalnikov nalepk, čitalcev črtne kode, mobilnih terminalov ter druge opreme za avtomatsko identifikacijo. 

aaaaaaaaa

Personalizirane nalepke za vaše Izdelke

Označevanje izdelkov v barvah je dandanes postalo nepogrešljivo v vsaki industriji. Proizvajalci želijo olepšati svoje izdelke z inovativnimi barvnimi dizajni – odlična rešitev za tovrstno označevanje so predtiskane nalepke.

Navadne (vellum) nalepke

Najbolj primerne nalepke za označevanje pekarskih in slaščičarskih izdelkov so navadne nalepke, ki imajo bolj obstojen tisk kot termo nalepke. Navadne nalepke imajo lahko na spodnji strani odlepljivo, navadno ali močno lepilo. Navadne (vellum) nalepke so ugodne, primerne za široko rabo ter dobavljive v zelo različnih dimenzijah, lahko tudi poljubni.

Folija za tisk

Na navadne nalepke iz papirja je mogoče tiskati s termo transfer tiskalnikom ter folijo vosek. V kolikor si želite preverjene in vedno enake kvalitete tiska, izberite Zebra originalne folije, ki vam zagotavljajo kvaliteten in trajen odtis.

Tisk nalepk v pekarnah

Znotraj kategorije industrijski tiskalnikov obstaja veliko različnih konfiguracij. Tiskalniki se razlikujejo v širini tiska (104mm,156mm, 216mm), kvaliteti tiska ali resoluciji, povezljivosti, hitrosti izpisa ter drugih zmožnostih tiskalnika. Industrijski tiskalniki imajo lahko vgrajen navijalec ali rezalnik nalepk.

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Tukaj smo za vas.

Uporabnikom že skoraj 20 let svetujemo pri izbiri ustrezne opreme in rešitev. Če želite, da tudi vam predstavimo optimalno konfiguracijo za vaše povpraševanje kontaktirajte nas z zaupanjem. Našim uporabnikom bomo ponudili maksimalno podporo in po potrebi tudi servis.

Kontaktirajte nas

Piškotki

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Več informacij si lahko ogledate na strani Varovanje podatkov.

Izberite piškotke na spletni strani

Omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih/oglasnih piškotkov opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse OK!