Skladiščno poslovanje

Rešitve za transport in logistiko

Napredni in robustni mobilni čitalci omogočajo učinkovito poslovanje in doseganje najvišje ravni zadovoljstva strank v logistiki ali pri transportni dejavnosti. 

Naj bodo to brezžični dlančni čitalci, ki omogočajo proste roke za druga opravila ali robustni tablični računalniki, ki omogočajo enostavno povezovanje z drugimi napravami na terenu ali podpis stranke, ko prejme paket. 

V logistiki se za namen označevanja uporablja logistična nalepka, ki je enotna oznaka artiklov v logistiki, skladiščenju in trgovini. Ta pomaga zmanjšati stroške in pospeši vhod in izhod blaga v skladišče ter je predpogoj za dobavo trgovcem z avtomatiziranim vhodom blaga v skladišče. Logistične nalepke, ki so standardnih dimenzij, imamo v podjetju Info-kod vedno na zalogi. 

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas
01

Svetovanje:

Svetujemo vam, kako optimizirati vaše procese v skladišču s programsko opremo ProCodeScan.

02

Izbira opreme in potrošnega materiala:

Svetujemo vam, kako optimizirati procese v skladišču s pomočjo opreme in potrošnega materiala za označevanje, ki ustreza vašim poslovnim potrebam.

03

Dostopnost:

V našem skladišču v Ljubljani in v Zagrebu imamo na zalogi široko paleto opreme in potrošnega materiala za označevanje.

04

Podpora in servis:

Ob nakupu se dogovorimo za inštalacijo programske opreme PCS. Našim strankam nudimo podporo in servis na lokaciji in v naši poslovalnici za opremo v garanciji in izven garancijskega roka.

  • Zanesljivost in kakovost

  • Manj napak

  • Učinkovitost

  • Optimizacija

Rešitve za transport in logistiko

Enostaven zajem črtnih kod

Potrebujete program, s katerim boste lahko brali logistične nalepke in tako zmanjšali možnost napak pri identifikaciji blaga? S ProCodeScan boste lahko samo z enim odčitkom prebrali, kaj imate na paleti. Izpolnite obrazec ter nam pošljite povpraševanje. 

aaaaaaaaa

Z Info-kod rešitvijo boste

občutno pospešili in izboljšali procese, dosegli večje zadovoljstvo zaposlenih na terenu, razbremenili podporne oddelke in izboljšali kvaliteto storitev za končne uporabnike.

Programska rešitev

Potrebujete program, s katerim boste lahko brali logistične nalepke in tako zmanjšali možnost napak pri identifikaciji blaga? S ProCodeScan boste lahko samo z enim odčitkom prebrali, kaj imate na paleti.

Tiskalniki nalepk za logistiko

Za tisk nalepk v logistiki, v primeru, da se tiska večja količina nalepk, ponavadi priporočamo Zebra industrijski tiskalnik v rangu serije Zebra ZT400. Serija tiskalnikov lahko natisne nalepke do 104 mm, na voljo je v treh ločljivostih tiskanja in ima vgrajen uporabniku prijazen zaslon na dotik, ki omogoča nadpovprečno uporabniško izkušnjo.

Nalepke za logistiko

Najbolj primerne nalepke za označevanju v logistiki in distribucijski dejavnosti so navadne nalepke, ki imajo bolj obstojen tisk kot termo nalepke. Ker so navadne nalepke ugodne, so primerne za široko rabo ter dobavljive v zelo različnih dimenzijah. Največkrat pa so logistične nalepke v dimenziji 100x150mm, katere imamo vedno na zalogi.

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Tukaj smo za vas.

Uporabnikom že skoraj 20 let svetujemo pri izbiri ustrezne opreme in rešitev. Če želite, da tudi vam predstavimo optimalno konfiguracijo za vaše povpraševanje kontaktirajte nas z zaupanjem. Našim uporabnikom bomo ponudili maksimalno podporo in po potrebi tudi servis.

Kontaktirajte nas

Piškotki

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Več informacij si lahko ogledate na strani Varovanje podatkov.

Izberite piškotke na spletni strani

Omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih/oglasnih piškotkov opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse OK!