Skladiščno poslovanje

Zajem črtnih kod in upravljanje zalog v skladišču

Upravljanje zalog v skladišču ali v trgovini  s pomočjo programske opreme, vam omogoča optimalno skladiščno poslovanje ter izrabo resursov. 

Programi EasyCodeScan, ProCodeScan in ProCodeScan+ so namenjeni enostavnemu upravljanju zalog, kakor tudi optimizaciji procesov zajema črtnih kod ter vhoda in izhoda blaga v vaše skladišče ter iz skladišča.

Vse tri verzije programa ECS, PCS ter PCS+ odlikuje prilagodljivost, enostavnost uporabe in hitra uvedba, brez dolgotrajnega izobraževanja. 

 

Digitalizacija skladiščnega poslovanja ali inventure, vam bo prinesla boljši pregled nad artikli, lažje iskanje izdelkov in pohitritev prenosa podatkov.  

Programska oprema omogoča enostaven izvoz podatkov, ki je združljiv z večino računovodskih in knjigovodskih programov v Sloveniji.

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas
01

Svetovanje:

Svetujemo vam, kako optimizirati vaše procese v skladišču s programsko opremo ProCodeScan ali ProCodeScan+

02

Izbira opreme in potrošnega materiala:

Pomagamo vam optimizirati procese v skladišču s pomočjo opreme in potrošnega materiala za označevanje, ki ustreza vašim poslovnim potrebam.

03

Dostopnost:

V našem skladišču v Ljubljani in v Zagrebu imamo na zalogi široko paleto opreme in potrošnega materiala za označevanje.

04

Podpora in servis:

Ob nakupu se dogovorimo za inštalacijo programske opreme PCS. Našim strankam nudimo podporo in servis na lokaciji in v naši poslovalnici za opremo v garanciji in izven garancijskega roka.

  • Dolgoletne izkušnje

  • Nižji stroški

  • Manj napak

  • Učinkovitost

Zajem črtnih kod in upravljanje zalog v skladišču

Celovita rešitev PCS vključuje tudi nakup opreme za skladiščno poslovanje. Sodelujemo z vodilnimi proizvajalci čitalcev črtne kode, mobilnih terminalov in tiskalnikov nalepk.

Želite tudi vi bolj učinkovito voditi skladiščno poslovanje? Kontaktirajte naše strokovnjake za skladiščno poslovanje in črtne kode.

aaaaaaaaa

Maksimizirajte skladiščno učinkovitost

Opolnomočite vaše zaposlene s tehnološko naprednimi rešitvam, da bodo lahko učinkoviteje izpolnjevali dnevne delovne zadolžitve v skladišču.

Nice Label programska oprema za tisk nalepk

V kolikor potrebujete logistično nalepko s kodo SSCC na paletah, ki jo zahtevajo vsi veliki trgovci z avtomatiziranim vhodom blaga v skladišče, lahko podatke iz programa ProCodeScan+ avtomatsko pošljete na strežnik s programom NiceLabel Automation, od tam pa prek brezžične povezave na namizni tiskalnik Zebra, ki natisne logistične nalepke.

Tiskalniki nalepk

Za tiskanje deklaracij ali nalepk za označevanje lokacij v skladišču izberite enega od tiskalnikov iz ponudbe Info-kod, ki je posebej prilagojen delu v skladišču. Večnamenski tiskalniki so zasnovani na način, da ustrezajo vašim trenutnim in prihodnjim potrebam ter jih odlikujejo vzdržljivost, enostavnost namestitve in delovanja ter izjemna prilagodljivost. Zaradi robustne konstrukcije so idealni za delo v skladiščnem okolju, zmogljive procesorske enote in velike pomnilniške enote pa zagotavljajo zanesljivo in dolgotrajno delovanje.

Mobilni terminali

Izbirajte med mobilnimi terminali, ki jih odlikuje zmogljiv 1D ali 2D optični bralnik z daljšim in krajšim dosegom, ki berejo zelo majhne črtne kode na elektronskih vezjih in zelo velike talne oznake v skladišču. Bi želeli, da vaši zaposleni berejo črtne kode z najbolj učinkovitimi napravami? Izberite mobilne terminale, ki preberejo tudi črtne kode, ki so opraskane, umazane, poškodovane ali slabo natisnjene.

Brezžična mrežna oprema

Da bi vaša oprema v skladišču optimalno delovala in izpolnjevala svoj namen, smo v našo ponudbo vključili najkakovostnejšo mrežno opremo. Glede na vaše poslovne potrebe, vam bomo predlagali personalizirano tehnično rešitev za komunikacijo med vašimi napravami.

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Tukaj smo za vas.

Uporabnikom že skoraj 20 let svetujemo pri izbiri ustrezne opreme in rešitev. Če želite, da tudi vam predstavimo optimalno konfiguracijo za vaše povpraševanje kontaktirajte nas z zaupanjem. Našim uporabnikom bomo ponudili maksimalno podporo in po potrebi tudi servis.

Kontaktirajte nas

Piškotki

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Več informacij si lahko ogledate na strani Varovanje podatkov.

Izberite piškotke na spletni strani

Omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih/oglasnih piškotkov opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse OK!