Android mobilni terminali

Unitech PA760, mobilni terminal

Robustni mobilni terminal Unitech PA760 se dobro znajde v različnih okoljih in je kos širokemu spektru opravil; v skladišču, pri vhodu in izhodu blaga v maloprodaji in veleprodaji, upravljanju parkirišč in objektov, pri terenskem delu, preverjanju letalskih vozovnic, transportu in kot del POS sistema.

Mobilni terminal Unitech PA760 poganja osemjedrni procesor Snapdragon 660, ki  deluje na mobilnem operacijskem sistemu Android 9.0. Terminal ima Googlovo mobilno licenco storitve (GMS), kar v praksi pomeni, da omogoča dostop do uporabniškega računa Google, oblačno shrambo na Google Drive in prikaz lokacije na zemljevidu. Ročni terminal ima certifikat IP67 in je tako odporen na vodne kapljice in prah ter prenese padec s 1,5 m. Tudi nizke delovne temperature za ta robustni terminal ne predstavljajo večje težave, saj deluje tudi pri temperaturi do -20 stopinj.

Kot je značilno za terminale Unitech, tudi PA760 omogoča uporabo dveh SIM kartic v napravi. Unitech PA760 pa ima še nekaj koristnih funkcionalnosti in zmogljivost: uporaba deljenega zaslona, zmogljivo baterijo, ki se hitro napolni in možnost branja več črtnih kod naenkrat. 

Preberite več Prikaži manj

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Piškotki

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Več informacij si lahko ogledate na strani Varovanje podatkov.

Izberite piškotke na spletni strani

Omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih/oglasnih piškotkov opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse OK!