Prenosni tiskalniki nalepk in računov

POS prenosni tiskalnik Star SM-L200

SM-L200 je primeren za širok spekter aplikacij, od maloprodaje do gostinstva in logistike. SM-L200 se ponaša s kompaktnim in lahkim dizajnom in podpira tehnologijo Bluetooth nizke porabe (BLE 4.0) za vse mobilne naprave iOS, kot so Apple iPad®, iPhone® in iPod touch®

SM-L200 je prvi prenosni tiskalnik, ki je trenutno na trgu in ponuja možnost povezovanja katere koli naprave, združljive z Apple, iOS BLE, brez spajanja naprav. Brez omejitve glede števila priključenih naprav, je BLE idealna rešitev za okolja, kjer se priključuje lastne naprave, ki ne zahteva nobenega certificiranja ali predhodne odobritve operacijskega sistema iOS. Poleg funkcije BLE za iOS je SM-L200 združljiv z Bluetooth (3,0 / 4,0) z vsemi operacijskimi sistemi (Windows, Android in iOS).

Okolju prijazen in ekonomičen tiskalnik je možno napajati z USB kablom s povezavo na poljubno napravo, zunanjo baterijo ali na PC preko USB priključka, s čemer zmanjšamo potrebo po več napajalnikih.

Preberite več Prikaži manj

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Video navodila

Video vsebine za pomoč uporabnikom si najlažje ogledate na našem YouTube kanalu. Spodnja povezava vas bo preusmerila do želene vsebine.

Video vsebine

Piškotki

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Več informacij si lahko ogledate na strani Varovanje podatkov.

Izberite piškotke na spletni strani

Omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih/oglasnih piškotkov opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse OK!